Johnny Depp'in Karayip Korsanlarına geri dönmeyeceği iddia edildi

Johnny Depp'in Karayip Korsanlarına geri dönmeyeceği iddia edildi

Sosyal medyada Johnny Depp'in Karayip Korsanları serisine dönmeyeceğini söylediği iddia edildi. Depp hakkında sosyal medyada dolaşan söylentilerin ardından bu sefer Kaptan Jack Sparrow'un hikayesinin sonlandığı düşünülüyor. Öte yandan Karayip Korsanları serisinin ise Jack Sparrow yani Johnny Depp olmadan herhangi bir anlamı olmayacağı da söylentiler arasında yer aldı.

Johnny Depp eski eşi Amber Heard ile girmiş olduğu ve oldukça sert geçen mahkemesinin ardından, mahkemeden büyük bir başarıyla, gururlu bir şekilde ayrılmıştı. Mahkemeyi kazanmasının ardından ise Depp'in çok önemli bir yüz olduğu Karayip Korsanları serisine devam edip etmeyeceği söylentileri dolaşmaya başlamıştı.

Daha sonrasında çıkan söylentiler ise Depp'in mahkeme süresince Disney tarafından gördüğü tavırlardan hoşlanmadığını hatta tiksindiğini bu nedenle de seriye geri döneceğini 'sanmadığını' belirtmişti. Fakat her ne kadar böyle bir yorumda bulsa da Depp mahkeme sürecinde Jack Sparrow'un hikayesini daha iyi bir şekilde sonlandırmak istediğinden bahsetti.

a1.jpg

MİLYONLAR KAZANDI

Halihazırda oldukça ünlü yapımlarda oynamış olan Depp, Karayip Korsanları ile ayrı bir seviyeye çıktı ve film serisinin rekorlar kırmasında adeta bir sütun görevi gördü. Şuana kadar oynadığı filmlerde toplamda 300 milyon dolardan fazla gelir elde ettiği iddia edilen ünlü oyuncu eski eşine açtığı hakaret davasını kazansa da kendisine boşanma sürecinde oldukça sert davranan şirketlere olan kırgınlığı devam ediyor gibi görünüyor.

Bir diğer yandan Depp'in Jack Sparrow olarak dönmemesinin en büyük nedenlerinden biri de serinin son filmlerinin yaşadığı düşüş. Benzer düşüşleri Transformers gibi seriler de yaşamıştı fakat bu düşüşlerin haricinde de birçok otorite serinin son filminde yaşadığı düşüşün ardından yeni bir üçleme çekilmesi yönünde eleştirilerde bulunmuş durumda.

BÜTÜN YAPIMIN BÜTÇESİNİ DE ALSA GERİ DÖNMEYECEK

Ünlü oyuncu seriye geri dönmesi ihtimali hakkında konuşurken kendisine 300 milyon dolar teklif edilse de geri dönmeyeceğini belirtti. Bu rakam ise çok olağandışı bir rakamdır zira Depp şuana kadar oynadığı filmlerde toplamda o rakamı elde etmiştir ve istenilen bu rakam neredeyse ayrı başına bir film bütçesi demek.

a4.jpg

HİÇİBİRİ İLE BAĞLANTISI KALMADI

Jack Sparrow karakteri ile Karayip Korsanları serisinin yüzü haline gelen Depp'in, şuanda Disney'den herhangi biri ile bağlantısı kalmadığı da söylentiler arasında yer aldı. Öte yandan, çekilen son filmin ve Depp'in eski eşi ile geçen sert duruşmalarının ardından bir spin-off serisi çekilmesi planlanmıştı ve bu seride Margot Robbie'nin oynayacağı söylenmişti.

Karayip Korsanlarının sevenleri ise Margot Robbie'nin yeni bir Jack Sparrow olması fikrine oldukça sert çıkmıştı ve sırf söylentilere ve tepkilere bakarak Margot Robbie'nin Jack Sparrow olduğu bir filmin, son filmden de daha fazla çakılması ihtimali göz ardı edilemeyecek seviyededir.

a3.jpg

SERİ SIKIŞMIŞ GÖZÜKÜYOR

Son filmin düşüşünün ve yeni spin-off söylemlerinin ardından ise Karayip Korsanları serisinden günümüze kadar pek fazla ses çıkmadı. Şuan için ne spin-off ne de Kaptan Jack Sparrow'un olduğu bir Karayip Korsanları filmi görmek pek mümkün değil gibi görünüyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN