Jordan Peele'dan yeni film: Nope

Jordan Peele'dan yeni film: Nope

Yönetmen Jordan Peele sosyal medya hesabından yeni filminin adını duyurdu. Yönetmen ayrıca "Nope" adını taşıyan filminin ilk posterini de paylaştı.

İlk yönetmenlik denemesi "Get Out" filmiyle tanınan Jordan Peele, yeni bir film hazırlığında olduğunu duyurdu. "Nope" adlı gerilim filminde yazarlık ve yönetmenlik görevlerini yine bir arada üstlenen Peele, perşembe günü bir tweet atarak filmin adını açıkladı ve posterini paylaştı.

Beyazperde'nin haberine göre, Peele'ın ilk filmi “Get Out”la Oscar adaylığı alan oyuncu Daniel Kaluuya, “Nope” filminde Keke Palmer ve Steven Yeun'la birlikte başrolde yer alıyor. Yeni duyurulan oyuncular arasında ise “Euphoria” oyuncusu Barbie Ferreira, “The OA” oyuncusu Brandon Perea ve Michael Wincott (“The Crow,” “Robin Hood: Prince of Thieves”) yer alıyor. Peele yazar ve yönetmenliğin yanı sıra, aynı zamanda Monkeypaw Productions'tan Ian Cooper'la birlikte filmin yapımcılığını da üstleniyor.

Paylaşılan poster "Nope" filminin yalnızca sinemalarda izlenebileceğini gösteriyor. Universal Pictures'ın dağıtımını üstlendiği filmin 22 Temmuz 2022'de sinemalarda gösterime girmesi planlanıyor.

Peele'ın açılış filmi olan 2017 yapımı “Get Out” küresel bilet satışlarında 255 milyon dolar hasılat elde edip, dört Oscar adaylığı kazandı. "Get Out"u dünya çapında 255 milyon dolar kazanan, bir aile hakkında ürkütücü bir gerilim filmi olan 2019 yapımı “Us” filmi takip etti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN