Konser sırasında fenalaşan sanatçı Valencia hayatını kaybetti

Konser sırasında fenalaşan sanatçı Valencia hayatını kaybetti

Konser sırasında fenalaşan şarkıcı Bin Valencia hayatını kaybetti. Valencia'nın kurduğu müzik grubunda eşi ve çocukları yer alıyordu.

Arjantinli rockçı Bin Valencia konser verdiği sırada fenalaşarak hayatını kaybetti. Bin Valencia'nın kurduğu Sirio grubunda eşi ve çocukları da vardı.

Medyatava'nın haberine göre, Almaferte grubunun eski davulcusu Bin Valencia, yeni grubu Sirio ile La Quadra Rock Club'da verdiği konser verdiği sırada hayatını kaybetti. Valencia'nın ölüm nedeni açıklanmadı. Ancak meslektaşları, kalp krizi geçirdiği yorumunda bulundu. Ölüm nedeni otopsisinin ardından netleşecek.

2011'de kurulan ve 2016'da dağılan Almafuerte grubunun davulcusu olarak tanınan Bin Valencia, daha sonra eşi ve iki çocuğuyla birlikte Sirio grubunu kurmuştu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN