Lars von Trier hayranlarını üzen haber

Lars von Trier hayranlarını üzen haber

The Kingdom dizisinin üçüncü ve son sezonu üzerinde çalışmalarına devam eden 66 yaşındaki Danimarkalı yönetmen Lars von Trier’e Parkinson teşhisi kondu.

Lars von Trier’in 1992'de yapımcı Peter Aalbæk Jensen ile birlikte kurduğu yapım şirketi Zentropa’dan yapılan açıklamada, yönetmenin iyi olduğu, tedavi gördüğü ve aynı zamanda The Kingdom dizisinin son sezonu üzerinde çalışmaya devam ettiği belirtildi.

GazeteDuvar'ın Guardian'dan aktardığı habere göre; açıklamada, The Kingdom Exodus ismiyle yayınlanacak son sezonun, ağustos ayında Venedik Film Festivali’nde prömiyerinin yapılacağı ve Trier'in de katılacağı doğrulandı.

2018'de yaptığı bir röportajda Trier, titreyen ellerini antidepresanlara ve alkol yoksunluğuna bağlamıştı ve “İçmediğim sekiz aylık bir dönem geçirdim ve buna yakında tekrar döneceğim. Ama eğer gerçekten büyük bir anksiyete krizim nöbetim varsa, bana yardımcı olan tek şey alkol" demişti.

Trier, 2011 yılında Melankoli filmiyle katıldığı Cannes Film Festivali'nde "Hitler'i anlıyorum. Bazı yanlış şeyler yaptı elbette ama en nihayetinde onu tuvaletinde otururken hayal edebiliyorum" demişti ve 7 yıl boyunca Festival'e çağrılmamıştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN