Mario Levi Hikaye ve Roman Atölyesi başlıyor

Mario Levi Hikaye ve Roman Atölyesi başlıyor

İstanbul Modern'de yeni dönem Hikaye ve Roman Atölyesi, Yazar Mario Levi eğitmenliğinde 8 Aralık'ta başlıyor.

İstanbul Modern'de 2010 yılından beri düzenlenen Atölye Modern'in programlarından Hikaye ve Roman Atölyesi, Yazar Mario Levi' eşliğinde 8 Aralık'ta çevrim içi başlayacak. Sonbahar dönemi diğer seminer ve atölye programları da devam ediyor.

17 kişilik kontenjanla sınırlı olan atölye, çarşamba günleri gerçekleşecek ve 8 hafta sürecek. Bir roman ya da bir hikaye kitabı yazmak isteyen ve bu alanda becerilerini geliştirmek isteyen herkes atölyeye kayıt yaptırabiliyor.

ÖZGÜN DİL VE FARKLI TÜRLERDEN İLHAM

Atölye, yazın çalışmalarını, edebi eserlerin ve yazarlarının kendilerine özgü dillerini, edebiyat akımlarını, farklı edebi türlerden ilham almanın sağlayabileceği olanakları değerlendirmeyi ve katılımcıların yazmakta oldukları ya da yazmayı tasarladıkları çalışmaları işliyor. Katılımcılar yöntem ve becerileri Mario Levi'nin yönetim ve desteğiyle sağlayacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN