Megan Fox Cehennem Melekleri kadrosuna dahil oldu

Megan Fox Cehennem Melekleri kadrosuna dahil oldu

Megan Fox, başrolünde Slyvester Stallone, Jason Statham gibi isimlerin yer aldığı Cehennem Melekleri kadrosuna katıldı. Serinin dördüncü filminin çekimleri ekimde başlayacak.

Aksiyon serisi The Expendables'ı yeni filmi için geri sayım başladı. Önceki üç bölümde yer alan Jason Statham, Dolph Lundgren, Randy Couture ve Sylvester Stallone, dördüncü bölümde rollerini yeniden üstlenmeye hazırlanıyorlar.

Beyazperde'nin haberine göre, Megan Fox, seride başrol oynayacak isimler arasında yer alacak. Dublörlükten yönetmenliğe geçiş yapan Scott Waugh'un (Need for Speed) yöneteceği filmde dörtlüye katılan isimler arasında Curtis 50 Cent Jackson ve Tony Jaa yer alıyor. Prodüksiyonun ekim ayında başlaması planlanıyor.

Lionsgate Motion Picture Group'un satın alma ve ortak yapım başkanı Jason Constantine yaptığı açıklamada, "Bu yıldızları sınırsız bir aksiyon filmi için bir araya getirmek çok eğlenceli. Yeni film çıtayı yükseltecek ve şimdiye kadarki en büyük, en çetin macera olacak” dedi. Millennium başkanı Jeffrey Greenstein ise filmle ilgili "Patlamış mısır eğlencesi garantili" dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN