PEN Yazarlar Derneği Yaratıcı Yazın Atölyesi başlıyor

PEN Yazarlar Derneği Yaratıcı Yazın Atölyesi başlıyor

21 Ocak-1 Nisan tarihleri arasında gerçekleşecek atölyenin rehberliğini bu yıl da Zeynep Aliye üstleniyor. Katılımcılara özellikle de kendi yazdıkları metinler üzerinde etkileşimli bir eleştiri ortamı sağlamayı amaçlayan atölye her cumartesi 14.00-16.30 saatleri arasında olmak üzere toplam 27 saatlik bir programla hayata geçirilecektir.

PEN Yazarlar Derneği Yaratıcı Yazın Atölyesi, yaratıcılığını daha üst noktaya taşıyabilmek ve edebiyatla dopdolu bir zaman geçirebilmek isteyenlere müthiş bir fırsat sunuyor. Atölyemize katılmak bu yıl kendinize vereceğiniz en değerli armağan olacaktır.

Not: PEN Yazarlar Derneği’nin İstiklal Caddesi Beyoğlu İş Merkezi B Blok No. 143 Kat 2’de gerçekleştirilecek atölye için başvuru 0533 266 50 34 no.lu telefondan Zeynep Aliye'ye yapılacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN