'Piyanonun Rock Yıldızı' Ankara'da konser verecek

'Piyanonun Rock Yıldızı' Ankara'da konser verecek

'Piyanonun Rock Yıldızı' olarak adlandırılan Fransız piyanist Simon Ghraichy, 7 Eylül Salı günü CSO ADA ANKARA'da konser verecek.

Kültür ve Turizm Bakanlığından yapılan açıklamaya göre, Devlet Meksika Senfoni Orkestrası, Brezilya Senfoni Orkestrası, Lübnan Ulusal Senfoni Orkestrası, Kahire Senfoni Orkestrası, Almatı Senfoni Orkestrası ve Guadalajara Çocuk Senfoni Orkestrası'nın yanı sıra Philharmonie Berlin, Théâtre des Champs-Elysées ve Carnegie Hall gibi dünyanın en prestijli salonlarında solist olarak konserler veren Ghraichy, kendi döneminin en dikkati çeken sanatçıları arasında yer alıyor.

KENDİNE ÖZGÜ YORUMUYLA DİKKAT ÇEKİYOR

Tüm röportajlarında farklı kültürlerle beslenip dünyaya açılmanın yorumuna etki ettiğini ve yorum gücünü buradan aldığını belirten Simon Ghraichy, Fransa'da ve Avrupa'nın çeşitli üniversitelerinde klasik müzik eğitimi alarak kendine özgü yorumuyla dikkati çekiyor.

Dünyaca ünlü piyanist Simon Ghraichy, 7 Eylül Salı günü CSO ADA ANKARA'ya konuk olacak. Ghraichy, bu konserinin ardından, İstanbul Kültür Sanat Vakfı davetiyle (İKSV), İstanbul Müzik Festivali kapsamında da dinleyicileriyle buluşacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN