'Sessiz Bir Yer' serisi filminin tarihi yine ertelendi

'Sessiz Bir Yer' serisi filminin tarihi yine ertelendi

31 Mart 2023'te vizyona girmesi planlanan, "Sessiz Bir Yer" serisinin yeni filminin yeni vizyon tarihi 22 Eylül 2023 olarak belirlendi.

Paramount Pictures, 31 Mart 2023'te vizyona girmesi planlanan, "Sessiz Bir Yer" serisinin yeni filminin vizyon tarihinin koronavirüs salgını nedeniyle ertelendiğini duyurdu. Altı ay ileriye ertelenen filmin yeni vizyon tarihi 22 Eylül 2023 oldu.

Beyazperde'nin aktardığına göre, henüz adı ve konusu belli olmayan film, ilk iki filmde olduğu gibi Evelyn Abbott (Emily Blunt) ve çocuklarını üçüncü kez takip etmeyecek.

Korku ve bilim kurgu türündeki "Sessiz Bir Yer" serisinin ikinci filmi "Sessiz Bir Yer II"nin 2020'de Covid-19'un dünya çapında yayılmaya başladığı mart ayında vizyona girmesi gerekiyordu. Ancak film bir yıldan fazla bir süre sonra, Mayıs 2021'de vizyona girdi. Dünya çapında neredeyse 300 milyon dolar hasılat elde eden film, pandemi sırasındaki en büyük açılış rekorunu kırdı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN