Trakya Müzik Festivali'ne pandemi engeli

Trakya Müzik Festivali'ne pandemi engeli

Edirne’nin Keşan ilçesinde 4-8 Ağustos tarihleri arasında yapılması planlanan Trakya Müzik Festivali, başlamasına 5 gün kala pandemi gerekçesiyle kaymakamlık tarafından iptal edildi.

Edirne’nin Keşan ilçesine bağlı Erikli’de 4-8 Ağustos tarihleri arasında yapılması planlanan Trakya Müzik Festivali, Keşan Kaymakamlığı ve İlçe Hıfzıssıhha Meclisi kararıyla iptal edildi. Festivale 5 gün kala yayınlanan kararda “İlçemizde son günlerde koronavirüs vaka sayılarında artış gözlenmektedir. Konser ve festivallere katılımın fazla olması hastalığın yayılmasını arttıracağından, covid-19 vaka sayıları azalana kadar bu tür konser ve festival gibi etkinliklerin ertelenmesine karar verilmiştir” ifadeleri yer aldı.

Trakya Müzik Festivali resmi sosyal medya hesaplarında günler öncesinden hazır hale getirilmiş festival alanının fotoğrafları paylaşıldı. Paylaşımda; “Tüm müzikseverler için hazır hale getirdiğimiz festival alanımız… Maalesef vaka sayılarının bu hafta Keşan’da artması nedeniyle ilçe hıfzıssıhha kurulunun aldığı karar ile festivalimizi bu hafta gerçekleştiremiyoruz ama daha güzel günlerde eskisinden daha çok eğleneceğimiz müzik dolu festivallerde sizlerle birlikte olacağımızdan şüpheniz olmasın” denildi.

Hazırlıkları aylardır süren ve bilet satışları yapılan festivalde MFÖ, Duman, Manga, Ceylan Ertem, Haluk Levent, Hayko Cepkin, Edip Akbayram, Ece Mumay gibi çok sayıda sanatçı sahne alacaktı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN