Woody Allen, Paris'te çekeceği yeni filmini anlattı

Woody Allen, Paris'te çekeceği yeni filmini anlattı

Nadiren röportaj veren yönetmen Woody Allen bu yıl Paris’te çekeceği ve son olabilir dediği filminden ayrıntılar paylaştı. Allen, Fransızca olacak filmin 'Match Point' tadında olacağını söyledi.

Film setinde görüntü yönetmeninin ölümüne neden olan Alec Baldwin’le Instagram canlı yayını üzerinden konuştuğunda bu yıl Paris’te bir film çekeceğini ve bunun son işi olabileceğini söyleyen Woody Allen filme dair ayrıntılar paylaştı.

Variety’nin haberine göre Fransız Le Journal du Dimanche gazetesine konuşan yönetmen eylül ayında Paris’e giderek filmin çekimlerine başlayacağını anlattı. Filmin hikayesinin ‘Match Point’le aynı damardan, bir tür zehirli romantik gerilim olacağını söyledi. Fransızca olacak filmin oyuncuları da Fransız.

Film için finansmanı ABD’den bulduğunu belirten yönetmen daha fazla detay vermedi. Filmde rol alması için bazı oyuncularla görüşüldü. Bütçenin ise yaklaşık 10 milyon dolar olduğu belirtildi.

Woody Allen, Match Point (Maç Sayısı) filmini 2005’te Londra’da çekmişti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN