Yazın şiir buluşmaları Kadıköy rıhtımında

Yazın şiir buluşmaları Kadıköy rıhtımında

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kültür AŞ’nin Kadıköy sahilde bulunan İstanbul Kitapçısı bu yaz Türk edebiyatının çağdaş şairlerini ağırlayacak.

Moderatörlüğünü Cenk Gündoğdu’nun üstlendiği ‘Yazda Şiir Buluşmaları’ etkinliğine her perşembe bir şair konuk olacak. Etkinlikte, oyuncu İlter Kapıcı da konuk şairin şiirlerini seslendirdiği bir performans sunacak. İlki bu akşam saat 19.00’da gerçekleşen etkinliğin ilk konuğu ise şair Tuğrul Tanyol olacak. Tanyol, etkinlikte Gündoğdu ile son kitabı ‘Gidilmemiş Bir Yol’ üzerine söyleşecek. Gelecek programlarda Haydar Ergülen, Murathan Mungan, Birhan Keskin, Hilmi Yavuz, Metin Kaygalak, Osman Çakmakçı gibi şairlerin konuk olacağı etkinlik serisini bütün şiirseverler etkinliği ücretsiz takip edebilir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN