Yeni Harry Potter filmleri yolda

Yeni Harry Potter filmleri yolda

JK Rowling'e yöneltilen eleştirilere rağmen yeni Harry Poter filmleri çekilecek. Bu sefer filmlerde eşcinsel, azınlık ve trans bireylerin rol alacak.

Harry Potter'ın yapımcıları, Harry Potter kitap serisinin yaratıcısı JK Rowling'e yapılan eleştirilere, filme ve kitaplara boykot çağrılarına rağmen yeni filmlerin çekileceğini duyurdu. ABD’de Haziran-Temmuz gibi çekimlerine başlanacak yeni seride eşcinsel, azınlık ve trans bireylerin rol alacağı belirtildi.

HARRY POTTER'IN ANNESİNİ TRANS BİREY CANLANDIRACAK

Ntv'nin aktardığına göre, internet üzerinden yayınlanacak bir seri olarak planlanan yeni filmde Harry Potter’ın annesini bir trans bireyin canlandırmasının beklendiği duyuruldu. Ayrıca, Harry Potter’ın babasının maceralarının anlatılacağı hikâyede Asyalı, Afro-Amerikalı, etnik, Latino, Orta Doğulu, Hint, Güney Asyalı ve Güneydoğu Asyalı oyunculara yer verileceği aktarıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN