Zeytinli Rock Festivali'nin bu yılki adresi belli oldu

Zeytinli Rock Festivali'nin bu yılki adresi belli oldu

İlk olarak 2005 yılında yapılan ve 2014 yılında 'Zeytinli Rock Festivali' adıyla Edremit'te düzenlenmeye başlanan festival, yeni yapılan ihaleyle bundan sonra Burhaniye'de yapılacak. Belediye Başkanı Deveciler, gelişmeyle ilgili "Bu organizasyon Burhaniye'ye önemli bir marka değeri kazandıracak" dedi.

Türkiye'nin en büyük organizasyonlarından biri olan ve her yıl milyonlarca kişiyi ağırlayan 'Zeytinli Rock Festivali'nin yeni ev sahibi Burhaniye oldu.

Mülkiyeti Belediyeye ait olan ve DENETKO ile ORJAN sahil sitelerinin arasında denize sıfır olarak yer alan 65 bin metrekare alanda yapılacak festival için ihale yapıldı. Burhaniye Belediyesi encümeni huzurunda 29.12.2021 yılında yapılan ihalede Milyon Yapım Organizasyon 7 yıllık ihaleyi kazandı. Festival alanı, konserlerin yanı sıra çadır ve karavan kamp, yüzme havuzu ve Aqua Park olarak da hizmet verecek.

'BU ORGANİZASYON BİZE MARKA DEĞERİ KAZANDIRACAK'

Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler, gelişmeyle ilgili "Türkiye’nin önemli bir organizasyonuna ev sahipliği yapacağız. Bu organizasyon Burhaniye'ye önemli bir marka değeri kazandıracak. İlçemiz Türkiye'ye sesini her alanda duyurmaya devam ediyor" dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN