Kuruluş Osman son bölümde Dündar Bey her şeyi itiraf ediyor!

Kuruluş Osman son bölümde Dündar Bey her şeyi itiraf ediyor!

Kurduğu oyunla Dündar Bey'in İnegöl Kalesi'nden kaçarak kendisine gelmesini sağlayan Osman Bey, amcasını obaya getirir. Dündar Bey'i Papa'nın ajanları Süleyman ve Melik ile yüzleştiren ve ihanetlerini tek tek itiraf ettiren Osman Bey, hainin cezasının tez elden verilmesine hükmeder. İşte, tüm fragmanlar...

Kuruluş Osman 54. yeni bölüm neler olacak, diziseverler tarafından merakla bekleniyor. Kayı Obası'ndaki bu iç hesaplaşmadan faydalanmak isteyen Nikola, Söğüt'e baskın yapmak için kuvvetlerini harekete geçirir. Papa'nın ajanlarının sağladığı istihbaratla Söğüt'ün altına kazılmış tünelleri kullanmayı hedefleyen Nikola, Togay'ın yokluğunda bölgedeki hakimiyeti ele geçirmeyi hedeflemektedir.

KURULUŞ OSMAN 54. BÖLÜM 1. FRAGMAN

0x0-54-bolum-foto-galeri-1618314127528.jpg

54. YENİ BÖLÜM NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Özellikle tarihseverlerin her bölümünü yakından takip ettiği Kuruluş Osman dizisinin 54. bölümü, 14 Nisan 2021 Çarşamba günü saat 21.00'de ATV'de yayınlanacak. Ancak daha önce saat 20.00'de son bölümün tekrarı ekranlara gelecek. Kuruluş Osman tüm bölümler izlemek için kanalın Youtube kanalını ziyaret etmek mümkün.

Kuruluş Osman son bölümde neler oldu, göz atalım: Şeyh Edebalı'nın dergahındaki buluşmada obadaki hainle ilgili kanıta ulaşan Osman Bey, derhal amcası Dündar Bey'in peşine düşer. Umur Bey'e kanıtı kendisinden sakladığı için tepki gösteren Osman Bey, Dündar Bey'in ne pahasına olursa olsun bulunması için Alplerine talimat verir.

YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Kuruluş Osman 54. bölüm özeti: Konya'da Geyhatu'dan yeni talimatlar alan Togay, uç bölgesine dönerek planını uygulamaya koyar. Nikola'nın planladığı saldırının istihbaratını alan Osman Bey ise Söğüt'ün düşmesine engel olmak için yeni bir strateji belirler. Söğüt'e baskına giden Bizans kuvvetlerinin karşısına dikilen Osman Bey, Nikola'yla kozlarını paylaşmak üzere canını ortaya koyar!

KURULUŞ OSMAN NEREDE ÇEKİLİYOR?

Kuruluş Osman'ın çekimleri, İstanbul'un Asya Yakası'nda yer alan Beykoz ilçesine bağlı Riva bölgesinde, 360 dönüm arazi üzerine kurulan platoda gerçekleştiriliyor.

KURULUŞ OSMAN 54. BÖLÜM 1. FRAGMAN

0x0-54-bolum-foto-galeri-1618314128031.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN