Başkan Biçer, mimar ve mühendislerle buluştu

Başkan Biçer, mimar ve mühendislerle buluştu

Kütahya’nın Simav ilçesinde faaliyet gösteren mimar ve mühendisler, Belediye Başkanı Adil Biçer tarafından düzenlenen istişare toplantısına katıldı

Başkan Biçer, Simav’daki şehir planlaması ve imar çalışmaları hakkında, mühendis ve mimarların görüşlerine önem verdiklerini belirtti.Karşıyaka seyir terasında gerçekleştirilen toplantıda bir konuşma yapan Biçer, “İlçemiz Ege bölgesinin önemli bir termal kentlerinden biridir. Belirlenen kanun ve yönetmelikler doğrultusunda şehir planlaması ve imar çalışmaları hakkında bilgi alış verişinde bulunacağız. Sizlerin akademik ,teorik ve pratikteki bilgilerinizden istifade edeceğiz. Simav için çalışmalarımızda bazı konuları tartışarak çözerken, fikirleri de dinleyerek ilerleyeceğiz. Bu tür istişare toplantılarını, farklı meslek guruplarıyla da gerçekleştirmeyi planlıyoruz” dedi.

KÜTAHYA/İHA


(FOTOĞRAF)



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN