Çavdarhisar’da köy ve arazi yolu yapım çalışmaları

Çavdarhisar’da köy ve arazi yolu yapım çalışmaları

Kütahya’nın Çavdarhisar ilçesinde arazi ve köy yolları bakım onarım ve sıcak asfalt çalışmalarının devam ettiği bildirildi

AK Parti İl Genel Meclisi üyesi Hüseyin Yıldız, yaptığı açıklamada, ’’İlçemize bağlı Hacımahmut köy yolu sıcak asfalt çalışmalarını bitirdik. Devletimiz vatandaşlarımızın yol konusunda mağdur olmamaları için yatırımlarına aralıksız devam etmektedir. Köy yollarımız tamamlanıyor ve sıcak asfaltla buluşuyor. Köylü vatandaşlarımızın, tarım arazileri bol olan ilçemizde daha rahat ulaşım sağlaması ve ilçe ekonomisine katkı sağlamsı için yol çalışmalarının çok önemli olduğunun bilinciyle hareket ediyoruz. Efendiköprüsü köy yolu ve Doğancalar köy yolu çalışmalarıyla bu canlılık gözle görülür şekilde fark edilmiştir. Ayrıca Özel İdare Ekiplerimiz arazi yollarını da yaparak çiftçimizin daha da rahatlamasını sağlamıştır. Yol yapımında emeği olan tüm yetkililerimize şükranlarımızı sunuyoruz’’ diye konuştu.

KÜTAHYA/İHA


(FOTOĞRAF)



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN