Cevizdere Şehitliği’ne dev Türk Bayrağı

Cevizdere Şehitliği’ne dev Türk Bayrağı

Kütahya’nın Emet ilçesine bağlı Günlüce köyünde yaşayan vatandaşlar, aralarında topladıkları para ile Cevizdere Şehitliği’ne hakim tepeye dev Türk Bayrağı diktiler

Köy muhtarı Adem İnan önderliğinde düzenlenen kampanya ile toplanan paralarla 12 metre uzuluğunda bayrak direği alındı ve 4 metre genişliğinde 6 metre uzunluğunda bayrak köylüler tarafından Kurtuluş Savaşı’nın önemli cephelerinden Cevizdere’ye hakim bir tepeye dikildi.Günlüce Muhtarı Adem İnan, yaptığı açıklamada, ’’Cevizdere bölgesi, Kurtuluş Savaşı’nda destansı mücadelelerden birinin verildiği önemli bir yerdir. Günlüce köylüleri olarak Şehitlerimize en yakın tepeye dev bir Türk Bayrağı asmak istedik. Düzenlediğimiz kampanya ile kısa sürede hedefimize ulaştık. Emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler’’ diye konuştu.

KÜTAHYA/İHA

(FOTOĞRAF)



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN