DPÜ Yapay Zeka Topluluğu’nun Cyber Camp etkinliği

DPÜ Yapay Zeka Topluluğu’nun Cyber Camp etkinliği

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Yapay Zeka Topluluğu öğrencileri tarafından düzenlenen Cyber Camp etkinliğine yapay zeka tutkunları yoğun ilgi gösterdi

Bilgi İşlem Daire Başkanlığı, DPÜ Yapay Zeka Topluluğu ve Bilgi Güvenlik Akedemisi iş birliği ve çeşitli sponsorların desteğiyle iki gün boyunca Üniversitenin Mühendislik Fakültesinde düzenlenen etkinliğe 25 farklı üniversiteden yaklaşık 300 kişi katıldı. Cyber Camp kapsamında 6 konu başlığı altında 3 sınıf açıldı.Etkinlik hakkında bir açıklama yapan DPÜ-YZT Başkanı Burak Yıldız, "İki gün boyunca yapılan ücretsiz etkinliğe 25 farklı üniversiteden çok sayıda kişi katıldı. Etkinlik sonunda katılımcılara dört ayrı kurumdan BGA Bilgi Güvenliği A.Ş., Difose Bilişim, Exploit Bilişim ve DPÜ Rektörlüğü tarafından sertifika verildi. Cyber Camp bu sezon içinde yapmış olduğumuz son etkinlikti. Gelecek yıl yeni ekibimizle de çalışmalarımıza devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

KÜTAHYA/İHA

(FOTOĞRAF)


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN