Genç çiftçilere büyükbaş hayvan

Genç çiftçilere büyükbaş hayvan

Küthaya’nın Şaphane ilçesinde, Genç Çiftçi Projesi kapsamında hibe desteği almaya hak kazanan 6 çiftçiye, 5’er adet düve dağıtıldı

Genç Çiftçi Projesi kapsamında, projeleri kabul edilen çiftçilere hibe destekleri, Şaphane Tarım ve Orman İlçe Müdürlüğü tarafından düzenlenen törenle dağıtıldı. Törene Şaphane Kaymakamı Lütfullah Göktaş, Şaphane Tarım ve Orman İlçe Müdürü İrfan İlhan ve genç çiftçiler katıldı.İlçe Tarım ve Orman Müdürü İrfan İlhan, Genç çiftçilere Tarım ve Orman Bakanlığı’nın başlattığı “Genç Çiftçi Hibe Destek Projesi” ile ilgili bilgilendirmede bulundu.Gençlerin kırsal kalkınma alanında büyük destek ile ileriye doğru gittiğini belirten Kaymakam Göktaş, ’’ Projemiz Tarım ve Orman Bakanlığı kırsal kalkınma destekleri kapsamında 2018 yılı genç çiftçi projesidir. 6 çiftçimizi her birine 5 adet büyük baş olmak üzere 30 tane büyük baş hayvan aldılar. Buradaki amacımız çiftçilerin, daha doğrusu genç çiftçilerin köye dönüşünü sağlamak’’ diye konuşu. (YD-EFE)

KÜTAHYA/İHA

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN