İlçe protokolü birlik ve beraberlik yemeğinde bir araya geldi

İlçe protokolü birlik ve beraberlik yemeğinde bir araya geldi

Kütahya’nın Dumlupınar ilçesinde protokol üyeleri İlçeye bağlı Arpalı köyü muhtarlığı tarafından düzenlenen birlik ve beraberlik yemeğinde bir araya geldi

Programa Dumlupınar Kaymakamı Abdulkerem Abbasoğlu, Belediye Başkanı Şemsettin Akağaç, İlçe Jandarma Komutanı Mustafa Çelik, İlçe Milli Eğitim Müdürü Muhammet Şehirli, İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Fırat Altıntaş ve vatandaşlar katıldı.Ziyarette Arpalı Köyüne yeni alınan cenaze yıkama aracını inceleyen Kaymakam Abbasoğlu, yaptığı açıklamada, ’’ Cenaze hizmetlerinin hizmet kalitesini artırmak amacıyla, cenaze yıkama aracı alınmasında yardımlarını esirgemeyip katkı sağlayan vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Aracımız köyümüze hayırlı olsun’’ ifadelerini kullandı.

KÜTAHYA/İHA

(FOTOĞRAF)


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN