Kaymakam Göktaş: Yaşlılarımızın sorunlarını çözmek sosyal adaletin bir gereğidir

Kaymakam Göktaş: Yaşlılarımızın sorunlarını çözmek sosyal adaletin bir gereğidir

Kütahya’nın Şaphane ilçesinde Kaymakam Lütfullah Göktaş İlçe merkezi ve köylerinde ikamet eden yaşlı, hasta ve ihtiyaç sahibi aileleri evlerinde ziyaret etti

Aile bireyleri ile yakından ilgilenen ve sohbet eden Kaymakam Göktaş, ailelerimizin herhangi bir arzularının olup olmadığını sordu.Ziyaretler sırasında ailelerin temel ihtiyaçları ve eksikleri tespit edilerek mevcut sorunları gidermeye çalışacaklarını belirten Kaymakam Göktaş, “Birey, aile ve toplum refahını artırmak ve zor şartlarda yaşayan ailelerimizle yakından ilgilenerek onlarla tanışmak maksadıyla ailelerimizi ziyaret ettik. Onların gönüllerini almak hem insanı görevimiz hem de sosyal adaletin bir gereğidir. Devletimiz yardıma muhtaç, kimsesiz, yaşlı ve hasta ailelere gerekli yardımları yapmakta ve yakından ilgilenmektedir. Bizde bu faaliyetlere bir nebze olsun katkı verebilmek amacıyla ziyaretlerde bulunduk. Ziyaret ettiğimiz ailelerin sorunlarını dinleyerek sorunları gidermeye çalışacağız” dedi.

KÜTAHYA/İHA

(FOTOĞRAF)


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN