Kaymakam Hasan Çiçek: Köy yolu, bu yıl tamamlanacak

Kaymakam Hasan Çiçek: Köy yolu, bu yıl tamamlanacak

Kütahya’nın Emet ilçesinde yapımı devam eden Göncek yolunda Emet Kaymakamı Hasan Çiçek, İl Genel Meclis Üyeleri ve Köylere Hizmet Götürme Birliği encümen üyeleri ile birlikte incelemelerde bulundu

Emet Kaymakamı Çiçek, yaptığı açıklamada, ’’İlçemiz Yenice Köyü yol ayırımı ile Göncek Köyü arasında bulunan 3 kilometrelik yolun aşırı virajlı ve eğimli olması nedeniyle İl Özel İdaremizce programa alınmış ve viraj kesme, eğim düzeltme çalışmaları başlatılarak yüzde 50’ si tamamlanmıştır. Alt temel çalışması devam etmekte olan yolumuzun, onarım ve stabilize yapım işi 2019 yılında tamamlanacak olup, daha sonra asfalt programına alınacaktır. Valimize, İl Özel İdaresi Genel Sekreterliğimize, emeği ve katkısı olan herkese teşekkür ediyor, kolaylıklar diliyorum“ ifadelerini kullandı.

KÜTAHYA/İHA

(FOTOĞRAF)


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN