Kütahya, öğrenci ve öğretmenleriyle Avrupa yolunda

Kütahya, öğrenci ve öğretmenleriyle Avrupa yolunda

Türkiye Ulusal Ajansı, 2019 Erasmus+ kapsamında hibe almaya hak kazanan projeleri açıklarken, Kütahya’dan 7 Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin öğrencileri, Mesleki Eğitim Öğrenici ve Personel Hareketliliği Projeleri (KA102) ile Avrupa’da staj eğitimi almaya hak kazandı

İl Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre; Ayrıca 4 okul “Okullar Arası Değişim Ortaklıkları (KA229)” Projeleri kapsamında, Avrupa’daki okullarla ortak proje geliştirerek bu okullara öğretmen ve öğrencileri ile birlikte ziyaretler yaparak çalışmalarını birlikte yüz yüze yürütme fırsatını elde ettiler. 2 kurumun öğretmenleri ise hazırladıkları “Okul Eğitimi Personel Hareketliliği (KA101)” projeleriyle, belirledikleri konularda Avrupa’ da eğitim almaya hak kazandılar. 1 okulun projesi ise 17. sırada yedekte yer aldı. Böylece Kütahya’nın projeleri Ulusal Ajans tarafından kabul edilen 13 kurum, toplam 467 bin 992 Euro hibe almaya hak kazandı.

KÜTAHYA/İHA

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN