Kütahya’da ’Bağımlılıkla mücadele’ konferansı

Kütahya’da ’Bağımlılıkla mücadele’ konferansı

Kütahya Belediyesi öncülüğünde, Yeşilay Derneği’nin destekleriyle “Aile ve Gençleri Madde Bağımlılığı ile Diğer Bağımlılıklara Karşı Bilinçlendirme” konferansı verildi

Kütahya Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Uyuşturucu ile Mücadele Merkezi (UMER) birimi tarafından Yeşilay Derneği’nin destekleriyle düzenlenen “Aile ve Gençleri Madde Bağımlılığı ile Diğer Bağımlılıklara Karşı Bilinçlendirme” konferansında “Madde Bağımlığı nedir? Aileler ve gençleri bekleyen tehlikeler nelerdir? Çocuk ve gençleri madde bağımlılığından korunması için alınması gereken önlemler nelerdir?” gibi konu başlıkları ele alındı.Kütahya Belediyesi Konferans Salonu’nda gerçekleşen “Aile ve Gençleri Madde Bağımlılığı ile Diğer Bağımlılıklara Karşı Bilinçlendirme” konferansına; Belediye Başkan Yardımcıları Salih Özden, Murat Arık, Fatih Gölgeli, Yeşilay Derneği Kütahya Şube Başkanı Nuri Çetin, mahalle muhtarları ve belediye personeli katıldı.

KÜTAHYA/İHA



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN