Simav Belediyesi’ne 21 işçi alımı

Simav Belediyesi’ne 21 işçi alımı

Kütahya’nın Simav ilçesinde, Belediye Başkanlığı tarafından Sim-Jet Anonim Şirketi bünyesinde çalıştırılmak üzere toplam 21 işçi alımı yapılacağı bildirildi

Simav Belediye Başkanı avukat Adil Biçer “ Simav Jeotermal Elektrik, Turizm, Ticaret, İnşaat, Yatırım, Seracılık Hizmeti Anonim Şirketi (Sim-Jet) bünyesinde çalıştırılmak üzere 16 çöp toplama işçisi ve 5 çöp kamyonu sürücüsü personel alımı yapılacaktır. 12 Eylül 2019 tarihinde şahsen yapılacak olan son başvurular, 13 Eylül 2019 tarihinde saat 10.00’da görüşmeye alınacak. 5335 sayılı kanunun 30’uncu maddesi gereğince emekli vatandaşlarımız başvuru yapamayacaklardır. Vardiyalı ve sürekli olarak işe başlayacak olan vatandaşlarımıza şimdiden hayırlı olsun diyorum” dedi.

KÜTAHYA/İHA



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN