Simavlı atletler, şampiyon oldu

Simavlı atletler, şampiyon oldu

İstanbul’da düzenlenen Türkiye U16 Salon Atletizm Şampiyonası’nda, Simav Kazcıoğlu Otomotiv Spor Kulübü’nün sporcusu Sıla Ata bin 500 metrede Türkiye şampiyonu, Büşra Güney Türkiye 3’üncüsü oldu

19 Ocak 2019 tarihinde İstanbul’da yapılan Türkiye salon atletizm şampiyonasında Simavlı atlet Sıla Ata Türkiye şampiyonu olurken, Büşra Güney Türkiye 3’üncülüğü kürsüsünde yerini aldı. Bin 500 metrede büyük bir başarıya daha imza atan Ata, hedefinin olimpiyatlar olduğunu söyledi.Şampiyonaya, Simav Belediyesi Antrenörü Yıldıray kaya tarafından hazırlanan Simavlı atletlerin başarılarını değerlendiren, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Mustafa Sapmaz, kazanılan başarıların tesadüf olmadığını belirtti. Sapmaz, “ Simav Kazcıoğlu Otomotiv Spor Kulübü sporcularımız Sıla Ata ve Büşra Güney’in başarılarına, katkı, destek ve emek veren her bireyi tebrik eder, Gençlik ve Spor Müdürlüğü olarak genç sporcularımıza, kulübümüze ve başarılı atletizm antrenörü Yıldıray Kaya’ya, Uluslar arası şampiyonalarda da başarılar dileriz” dedi.

KÜTAHYA/İHA



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN