Simavlı öğretmenler Ege bölgesi şampiyonu oldu

Simavlı öğretmenler Ege bölgesi şampiyonu oldu

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından düzenlenen öğretmenler arası Türkiye voleybol şampiyonasında, Simavlı erkek öğretmen voleybol takımının Ege bölgesi şampiyonu olduğu bildirildi

Simav İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Şirikçi “ Milli Eğitim Bakanlığı Öğretmen Yetiştirme ve Geliştirme Genel Müdürlüğümüz tarafından, öğretmenlerimiz arasındaki iletişimi artırmak, birlik ve dayanışma duygularını geliştirmek, sporun önemini vurgulamak ve geniş kitlelere yayılmasında öğretmenlerimizin rehberliğinden yararlanmak amacıyla düzenlenen voleybol Türkiye öğretmenler kupası turnuvasında, erkek öğretmen voleybol takımımız önce Kütahya il birincisi, daha sonra Ege bölgesi şampiyonu oldu. Öğretmenler günü haftasında Ankara’da Türkiye şampiyonluğu için mücadele edecek olan öğretmenlerimizi kutluyor, başarılarını devamını diliyoruz” dedi.

KÜTAHYA/İHA


(FOTOĞRAF)



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN