Kütahya'da bir mahalle ve dört sokak karantinaya alındı

Kütahya'da bir mahalle ve dört sokak karantinaya alındı

Kütahya'da koronavirüs (corona virüs) vakaları görülmesi üzerine bir mahalle ve dört sokakta karantina kararı alındı.

Kütahya İl Hıfzıssıhha Kurulu, görülen yeni tip koronavirüs (Kovid-19) vakaları üzerine Vali Ömer Toraman başkanlığında toplandı.

Toplantıda, Perli mahallesi ile Gaybiefendi mahallesindeki Uğur, Kanal, Seyhan ve Kızılırmak sokaklarının 14 gün süreyle karantinaya alınması kararlaştırıldı.

Karantina kararı alınan yaklaşık 800 nüfuslu Perli mahallesinde giriş-çıkışlar gece yarısından itibaren kapatıldı.

Jandarma Komutanlığı ekiplerince mahalleye giriş yapılan 3 noktada demir bariyerler konularak karantina süreci başlatıldı.

Karantina uygulanmasının başlatıldığı Gaybiefendi mahallesindeki Uğur, Kanal, Seyhan ve Kızılırmak sokakları da polis ekiplerince giriş çıkışlara kapatıldı.

Karantina kararı verilen sokak ve mahallede vatandaşların tüm ihtiyaçlarının Kütahya Valiliği koordinesindeki Vefa Sosyal Destek Grupları tarafından karşılanacağı belirtildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN