Rüyada kıyametin koptuğunu görmek nasıl yorumlanır?

Rüyada kıyametin koptuğunu görmek nasıl yorumlanır?

Rüyada kıyametin koptuğunu görmek, adaletin yerini bulacağına, haklının ve haksızın ayrılacağına delalet eder. Aynı zamanda, yaklaşan zor zamanların da habercisi olan rüyada kıyametin koptuğunu görmekle ilgili bilmeniz gerekenler karar.com’da…

Rüyada kıyametin koptuğunu görmek, toplum içinde haksızlık, adaletsizlik ve kötülüklerin kol gezdiğine işaret eder. Kıyamet gününü görmek, kıyamet alametlerinden birini görmek gibi rüyada kıyamet koptuğunu görmekle alakalı farklı rüyaların tabirlerini haberimizde bir araya getirdik…

RÜYADA KIYAMETİN KOPTUĞUNU GÖRMEK NE DEMEK?

Rüyada kıyametin koptuğunu görmek, rüya sahibinin çevresinde çok sayıda düşmanının olduğuna işaret eder. Ancak rüyayı gören kişi, zorlu süreçlerden geçse de etrafında gezinen ve tehlikeli düşmanlarını alt eder.

Rüyada kıyametin koptuğunu görmek, içinde bulunulan toplumda, bazı haksızlıkların yaşandığın, adaletin gözetilmediğine ve mazlumların ahının alındığına işaret eder. Rüyayı gören kişi, rüyada sadece kendisi için kıyamet koptuğunu görmüş ise, bu, bazı sağlık sorunları ile karşılaşacağı anlamını taşır.

Rüyada kıyametin koptuğunu gören kişi, dert ve sıkıntılarla uğraştığı bir sürece girer ve ancak ailesinden aldığı destek ile zor zamanlarını geride bırakır. Farklı bir rüya yorumcusuna göre ise, bu rüya, adaletin yerini bulacağı anlamını taşır.

KIYAMET GÜNÜNÜ GÖRMEK

Rüyada kıyamet gününü görmek, rüya sahibi için bir uyarı niteliğindedir. Çünkü rüyayı gören kişi, hem ona zarar verecek kötü alışkanlıklara hem de kötü düşüncelere sahiptir. Bu nedenle artık bu davranışları bırakmalı kendisine daha fazla zarar gelmeden tüm kötülüklerden uzaklaşmalıdır.

KIYAMET ALAMETLERİNDEN BİRİNİ GÖRMEK

Rüyada kıyamet alametlerinden birini görmek, rüyayı gören kişinin dünya hayatı kader ahiret hayatını düşündüğüne, ibadetlerinin yanı sıra çeşitli hayır işlerinde de bulunduğuna ve bu hayır işlerine devam etmesi gerektiğine işaret eder.

DİĞER RÜYA TABİRLERİ İÇİN TIKLAYIN

KIYAMET SURESİNİ OKUDUĞUNU GÖRMEK

Rüyada kıyamet suresi okuduğunu görmek, rüya sahibinin ibadetlerine düşkün, güzel ahlaklı, adaletli ve Allah katında muteber bir münin olduğuna delalet eder.

20-02/10/kiyamet7-1024x472.jpg

RÜYADA KIYAMETİN KOPTUĞUNU VE İNSANLARIN DİRİLDİĞİNİ GÖRMEK

Rüyada kıyametin koptuğunu ve insanların dirildiğini görmek, insanların kazanç elde etmek için çalıştığına kiminin kar elde ederken kiminin zarar ettiğine işaret eder.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN