La Casa de Papel 5 sezon ne zaman gelecek? La Casa de Papel 5 sezon çıkacak mı?

La Casa de Papel 5 sezon ne zaman gelecek? La Casa de Papel 5 sezon çıkacak mı?

Dünyada ve Türkiye’de milyonlarca izleyicisi bulunan İspanyol dizisinin resmî Twitter hesabından heyecanlandıran bir paylaşım gelince, ‘La Casa de Papel 5 sezon ne zaman gelecek? La Casa de Papel 5 sezon çıkacak mı?’ soruları, Twitter’da gündem oldu.

TT olan dizi ile ilgili binlerce paylaşım yapıldı. Dizinin resmî Twitter hesabı üzerinden ‘Soygun sona eriyor’ paylaşımı yapılınca, ‘La Casa de Papel 5 sezon ne zaman gelecek?’ sorusunun yanıtı merak edilir oldu. Son olarak Raquel yani Lizbon’un darphaneye girmesi ve Profesör’ün başına silah dayanmasıyla son bulan La Casa de Papel’in 5. yeni sezon fragmanına dair henüz bir bilgi paylaşılmadı…

LA CASE DE PAPEL 5. SEZON NE ZAMAN GELECEK?

La Casa de Papel’in 5. ve final sezonunun ne zaman geleceği belli değil. Álvaro Morte, Úrsula Corberó ve Itziar Ituño gibi oyuncuların oynadığı La Casa de Papel’in 5. Final sezon fragmanının ise yakın zaman içerisinde yayınlanması bekleniyor.

HEYCANLANDIRAN PAYLAŞIM

La Casa De Papel’in resmi Twitter hesabı üzerinden İspanyolca ‘El atraco llega a su fin’ (Soygun sona eriyor) paylaşımı geldi. Netflix Türkiye’nin de yaptığı bu paylaşımların ardından dizi Twitter gündeminde ilk sırada yer edindi.

SON SEZONUNUN ARDINDAN FİNAL YAPACAK

Dünyanın en ünlü dizi ve film platformu Netflix, en popüler orijinal yapımlarından La Casa De Papel'in önümüzdeki dönemlerde yayınlanacak 5. sezonunun ardından final yapacak. Büyük soygunun kaçış kısmının yer aldığı La Casa de Papel 5. sezonu, yine heyecanlı ve bol aksiyonlu anlara sahne olacak.

NETFLİX İÇİN TIKLAYIN

2017’de İspanyol televizyon kanalı Antena 3 ekranlarında 15 bölüm olarak yayınlanan La Casa De Papel, ardından dijital medya devi Netflix tarafından satın alınmıştı. Kısa süre içerisinde La Casa de Papel dizini parçalara ayrılmasıyla 22 bölüm şeklinde yayınlayan Netflix, gelen olumlu eleştirilerin arkasından 3. ve 4. sezonlarını yayınlamıştı.

La Casa de Papel Netflix’te yayınlanmaya başladığı an itibarıyla şirketin en popüler yapımlarından biri olmuştu. En son 2020 yılı Nisan ayı içerisinde 8 bölümden oluşan 4. sezon ile izleyenlerin karşısına çıkan La Casa de Papel dizisini izleyenlerin bileceği gibi bu sezonda hikâye tam olarak sonuçlanmamış ve yeni bir sezonun sinyalleri verilmişti.

La Casa de Papel'den yapılan paylaşım şöyle:

La Casa de Papel'in 4. sezon fragmanı şöyleydi:

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN