Legends of Runeterra nasıl indirilir? League of Legends kart oyunu nedir? LoL 10. yıl kutlamaları

Legends of Runeterra nasıl indirilir? League of Legends kart oyunu nedir? LoL 10. yıl kutlamaları

Legends of Runeterra isimli League of Legends'in kart oyununun çıkış tarihi ve LoR kayıt ekranı araştırılıyor. Kayıt ekranına haberimizden ulaşabilirsiniz. Önümüzdeki aylarda çıkması beklenen oyunun tam çıkış tarihi ile ilgili herhangi bir açıklama yok. Peki LoR nasıl bir oyun olacak? İşte detaylar...

Legends of Runeterra, League of Legends'in kendi evrenindeki karakterlerin üzerinden 10. yıl kutlamaları dahilinde çıkardığı kart oyunu. Riot’un yeni dijital kart oyunu Legends of Runeterra'nın nasıl indirileceği merak konusu...

League of Legends’ın ikonik karakterlerinin yer alacağı Legends of Runeterra’da (LoR) Ionia, Shadown Isles, Zaun ve Piltover gibi mekanlar yer alacak.

LEAGUE OF RUNETERRA NE ZAMAN ÇIKACAK?

LoR kart oyunun çıkış tarihi şu an net olarak belli değil. Oyunun betası için kayıtlar başladı. Aşağıdaki linkten League of Runeterra kayıt linkine ulaşabilirsiniz.

Oyunun tam sürümünün de 2020 başlarında çıkması bekleniyor.

 

LOR NASIL OYNANIR?

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN