Leicestes City, Cengiz Ünder transferini resmen duyurdu

Leicestes City, Cengiz Ünder transferini resmen duyurdu

İtalya Serie A ekiplerinden Roma forması giyen milli futbolcu Cengiz Ünder, İngiltere Premier Lig ekiplerinden Leicester City'ye transfer oldu. 23 yaşındaki oyuncunun daha önce Altınordu altyapısında beraber forma giydiği Çağlar Söyüncü ile 4 sene sonra yeniden yolları kesişti.

2017 yılında Başakşehir'den 14.25 milyon euro karşılığında İtalyan devi Roma'ya transfer olan Cengiz Ünder'in yeni takımı belli oldu. İtalya'dan, Almanya'dan ve İngiltere'den birçok takımın peşinde olduğu milli oyuncu, Leicester City'ye transfer oldu.

Bir diğer milli oyuncumuz Çağlar Söyüncü'nün de kadrosunda olduğu İngiliz ekibi, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamayla Cengiz Ünder transferini resmen duyurdu.

SATIN ALMA OPSİYONUYLA KİRALANDI

Dün, Leicester City için sağlık kontrollerinden geçen oyuncu, bugün İngiliz kulübüyle sözleşme imzaladı. Satın alma opsiyonuyla birlikte Leicester City'ye transfer olan Cengiz Ünder için Roma kulübü, 3 milyon euro kiralama ücreti alacak. Milli oyuncunun satın alma opsiyonu ise 25 milyon euro olarak belirlendi.

ÇAĞLAR İLE YOLLARI 4 YIL SONRA KESİŞTİ

Bir diğer milli oyuncu Çağlar Söyüncü ile takım arkadaşı olacak Ünder, 2016'da Altınordu'dan Süper Lig ekibi Başakşehir’e transfer olmadan önce, burada Çağlar Söyüncü ile birlikte forma giymişti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN