Levent Gök Meclis Genel Kurulu'nu maske ile yönetecek

Levent Gök Meclis Genel Kurulu'nu maske ile yönetecek

Koronavirüs salgını nedeniyleTBMM'de bir ilk gerçekleşecek. Meclis Başkanvekili Levent Gök, İnfaz düzenlemesine ilişkin yasa teklifinin bugün başlayacak olan Genel Kurul görüşmelerini maske takarak yönetecek.

Dünyayı sarsan koronavirüs salgını nedeniyle Türkiye’de tedbir üstüne tedbir alınırken, Cumhuriyet tarihinde, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde bir ilk gerçekleşecek.

TBMM Başkanvekili, CHP Ankara Milletvekili Levent Gök, infaz düzenlemesine ilişkin bu gün yapılacak olan Meclis Genel Kurul çalışmalarını, maske takarak yönetecek.

ANKA Haber Ajansı’na açıklamada bulunan Gök, salgının ulaştığı boyut çerçevesinde kapalı yerlerde maske takmanın zorunlu hale getirildiğini belirterek, “Salgına karşı mücadele çerçevesinde kurallara titizlikle uymak hepimizin görevi” dedi.

MİLLETVEKİLLERİ EN BÜYÜK RİSK GRUBU

Koronavirüs tehdidinde en büyük risk grubunu milletvekillerinin oluşturduğuna dikkat çeken Meclis Başkanvekili Levent Gök, “Milletvekilleri sürekli olarak halkın içinde ve Genel Kurul’da da kapalı alanda saatler süren çalışmaları gerçekleştiriyorlar. Milletvekilleri ve halkın sağlığı yönünden biz de alınması gereken bütün tedbirleri alıyoruz” dedi.

MİLLETVEKİLLERİNE “ MASKE TAKIN” ÇAĞRISINDA BULUNDU

Salgın nedeniyle iktidara ve muhalefete mensup bütün milletvekillerinin yaptıkları ile halka örnek teşkil ettiklerini vurgulayan Levent Gök, “Genel Kurul çalışmalarında maske takıp, sosyal mesafe kuralına uyarak örnek teşkil edip, Meclis olarak halkımızı bu önemli görüntü ile buluşturmamız gerekiyor” dedi.

Levent Gök, bu gün uzun saatler sürmesi beklenen Genel Kurul çalışması öncesinde milletvekillerine, görüşmelere mutlaka maske ile katılmaları çağrısında da bulundu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN