Levent Özeren kimdir, kaç yaşında ve nereli? Levent Özeren Semiha Yıldırım ile ilgili ne dedi?

Levent Özeren kimdir, kaç yaşında ve nereli? Levent Özeren Semiha Yıldırım ile ilgili ne dedi?

İYİ Parti’de Bursa’da ilde yöneticilik yapan ve milletvekili aday adayı olan Levent Özeren’in Binali Yıldırım’ın eşi Semiha Yıldırım hakkındaki söylediği söz çok tartışılmıştı. Gelen son dakika haberine göre Özeren, gözaltına alındıktan sonra tutuklandı. Sosyal medyada, ‘’ Levent Özeren kimdir, kaç yaşında, aslen nerelidir?’’ soruları gündem oldu.

Bunun yanı sıra, ‘’ Levent Özeren, Semiha Yıldırım’la ilgili ne dedi?’’ sorusu da merak edilmeye başlandı. Bir kadına, bir anneye, bir insana yönelik yakışıksız sözler sarf eden Levent Özeren ile ilgili İYİ Parti Genel Başkanı Akşener de Yıldırım çiftinden özür diledi.

TBMM’nin eski başkanı Binali Yıldırım’ın eşi Semiha Yıldırım ile ilgili sosyal medyada hakaret içerikli sözler paylaşan 55 yaşındaki İYİ Partili Levent Özeren, Bursa’da emniyet ekiplerince gözaltına alındı.

Özeren’in yaptığı paylaşımın ardından tepkiler çığ gibi büyüdü. Bir zaman sonra sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımı silen Levent Özeren, “halkı kin ve düşmanlığa tahrik etmek” ile “Cumhurbaşkanına hakaret” iddiasıyla gözaltına alındıktan sonra tutuklandı.

Ekipleri, ‘Cumhurbaşkanına hakaret ile halkı kin ve düşmanlığa tahrik etme' suçundan akşam saatlerinde Levent Özeren’i Bursa’nın merkez Osmangazi ilçesi Çırpan mahallesi oturduğu evinde gözaltına almıştı.

AKŞENER’DEN YILDIRIM’A TELEFON

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ise dün Binali Yıldırım’ı telefonla aradı. Eşi Semiha Hanım’ın olaydan haberi olup olmadığı ile ilgili Yıldırım’dan bilgi alan Akşener, üzüntülerini paylaştı. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, katıldığı bir canlı yayın programında Genel Başkan olarak özür dilediğini anlattı.

Semiha Hanım’ın bu konuyla ilgili bilgisi olup olmadığını öğrenmek için Binali Yıldırım’ı aradığını belirten Akşener, Semiha Hanım’ın konuyla ilgili bilgisi olmadığını öğrenmesinin ardından tweet atmadığını söyledi. Bu tarz konuların bir tweetle halledilemediğine dikkati çeken Akşener, konuyu salı günkü grup konuşmasında ele alacağını bildirdi.

Parti üyesi Levent Özeren’in tutumundan dolayı Semiha Yıldırım’dan, İYİ Parti Genel Başkanı olarak özür dilediğini vurgulayan Akşener, bir kadının incitilmesinin çok kötü olduğunu kaydederek, ancaksız, amasız, lakinsiz bu konunun kabul edilemez bir durum olduğunu söyledi.

Binali Yıldırım ise eşi Semiha Yıldırım’la bir simiti paylaşırken çekilen fotoğrafını dün Twitter hesabı üzerinden yorum yapmadan paylaştı.

LEVENT ÖZEREN SEMİHA YILDIRIM HAKKINDA NE DEDİ?

Yayın kimliğimiz ve yayın politikamız gereği Levent Özeren’in Semiha Hanım’la ilgili paylaşımını yayınlamıyoruz.

Dün gözaltına alınmadan kısa bir zaman önce paylaşım yapan Levent Özeren, 2015 senesine ait tweeti attığını anımsamadığını iddia etti.

O tarihlerde bir kaç defa hesabının çalındığını öne süren Levent Özeren, her koşulda böyle bir duruma neden olmanın kendisini üzdüğünü ifade ederek, başta Binali Yıldırım ve Semiha Yıldırım olmak üzere herkesten, annelerden ve tüm kadınlardan özür diledi.

LEVENT ÖZEREN KİMDİR?

İYİ Parti Bursa İl eski Yöneticisi ve milletvekili aday adayı olan Levent Özeren, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımlarla devamlı gündeme geliyordu. En son Binali Yıldırım'ın eşi Semiha Yıldırım ile ilgili bir yorumu yüzünden adı duyulan Levent Özeren, Günboyu Gazetesi'nde köşe yazıları kaleme alıyordu. Bunun yanında 15 Temmuz darbe girişimi esnasında attığı tweetlerden dolayı hakkında soruşturma açılan Levent Özeren, FETÖ soruşturması kapsamında gözaltına alınmış ve ardından çıkarıldığı mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN