Liderler aynı masada

Liderler aynı masada

Emeklilikte yaşa takılanlar için hazırlanan yasa teklifine verdiği desteğin ardından MHP’den ihraç edilen Samsun bağımsız Milletvekili Erhan Usta’nın kızı Ankara’da dünya evine girdi. Gölbaşı’nda gerçekleştirilen tören genel başkanları bir araya getirdi. Çiftin nikâh şahitliğini İYİ Parti lideri Meral Akşener, Gelecek Partisi lideri Ahmet Davutoğlu, DEVA Partisi lideri Ali Babacan ve BBP lideri Mustafa Destici yaptı. Genel başkanlar aynı masada otururken açık havada gerçekleştirilen törende salgın önlemleri uygulandı.

Siyasette üslubun sertleştiği dönemde İYİ Parti lideri Meral Akşener, Gelecek Partisi lideri Ahmet Davutoğlu, DEVA Partisi lideri Ali Babacan ve BBP lideri Mustafa Destici MHP’den ihraç edilen bağımsız Samsun Milletvekili Erhan Usta’nın kızının düğününde buluştu. Aynı masada oturan liderler nikahta şahitlik yaptı.

erhan usta

Ahmet Davutoğlu, Meral Akşener, Ali Babacan, ve Mustafa Destici, bağımsız Samsun Milletvekili Erhan Usta’nın kızının düğününde bir araya geldi. Emeklilikte yaşa takılanlar için hazırlanan yasa teklifine destek verdiği için MHP’den ihraç edilen bağımsız Samsun Milletvekili Erhan Usta ve Nihal Usta’nın kızı Ayşe Şeyma ile Sultan ve Mustafa Polat’ın oğlu Abdussamed, Ankara Gölbaşı’nda gerçekleştirilen tören ile evlendi. Çiftin nikah şahitliğini, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan ve Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici yaptı. Dört lider aynı masada oturdu. Erhan Usta düğüne katılan genel başkanlara hitaben şöyle konuştu; “Canım kızım Ayşe Şeyma’nın bu mutlu gününde yalnız bırakmayan; Muhterem genel başkanlara ve saygıdeğer eşlerine, değerli milletvekillerine, bürokrat arkadaşlara, STK temsilcilerine, Samsunlu hemşerilerime akrabalarıma ve bütün dostlarıma katılımlarından dolayı teşekkür ederim.” Korona virüsü salgını dolayısıyla bir restoranın bahçesinde, sosyal mesafe kurallarına uygun şekilde gerçekleştirilen törene çok sayıda kişi katıldı.

Öte yandan Ali Babacan IŞİD’in Şengal saldırısının yıl dönümünde bir mesaj paylaştı. Babacan mesajında “Altı sene önce bugün DEAŞ, Sincar’a saldırarak çok büyük bir katliam gerçekleştirdi. Yüzlerce Ezidinin öldürüldüğü, binlerce Ezidi kadının köleleştirildiği, şehirlerin yerle yeksan edildiği 03.08.2014 gününü acıyla anıyorum” dedi

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN