Ligler ne zaman başlıyor? Süper Lig ne zaman başlayacak?

Ligler ne zaman başlıyor? Süper Lig ne zaman başlayacak?

Spor Toto Süper Lig, TFF 1. Lig, TFF 2. Lig ve TFF 3. Lig için tarih belli oldu. Futbolseverler, ‘Ligler ne zaman başlıyor? Süper Lig ne zaman başlayacak?’ sorularına yanıt arıyordu. TFF’den yapılan son dakika açıklamasında 2020-2021 sezonunun ne zaman başlayacağı açıklandı.

Dünyayı ve Türkiye’yi etkisi altına alan yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınından dolayı 3 ay boyunca ertelenen ve geç biten liglerin, bu yıl tedbirlerle birlikte normal seyrinde bitirilmesi planlanıyor. Peki ligler ne zaman başlıyor? İşte konunun detayları…

LİGLER NE ZAMAN BAŞLIYOR?

2020-2021 Süper Lig sezonu 11 Eylül 2020 tarihinde başlayacak. TFF 2. Lig, TFF 1. Lig ve TFF 3. Lig 2020-2021 sezonu ise 19-20 Eylül 2020 tarihinde start alacak.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından yapılan açıklamada, tüm liglerin sezon planlamalarının ardından ilan edileceği paylaşıldı

TFF'DEN OLAĞAN GENEL KURUL ÇAĞRISI

Türkiye Futbol Federasyonunun (TFF) internet adresinden paylaşılan açıklamada, 1 Haziran 2019 ve 31 Mayıs 2020 dönemi ile alakalı genel kurulun 1 Eylül, çoğunluk sağlanamaması durumunda 2 Eylül, yine çoğunluk sağlanamaması hâlinde çoğunluğa bakılmadan 9 Eylül saat 10.30'da Ankara'da yapılacağı bildirildi.

Açıklamada, "Genel kurul işlemlerinin kanun ve statü hükümlerine uygun olarak ikmaline TFF’nin 29 Temmuz ve 44 sayılı toplantısında oy birliği ile karar verilmiştir." ifadeleri paylaşıldı.

Genel kurulda 1 Haziran 2019 ve 31 Mayıs 2020 dönemi gelir-gider tabloları ve bilançolarının görüşüleceği belirtildi. Ayrıca, yönetim kurulunun hesap ve faaliyetlerinden ötürü ibra oylamasının yapılacağı da kaydedildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN