Liverpool ile Ajax Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde 53 yıl sonra karşı karşıya

Liverpool ile Ajax Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde 53 yıl sonra karşı karşıya

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde en son 1966-67 sezonunda rakip olan Ajax ile Liverpool, 53 yıl sonra Amsterdam Johan Cruyff Arena'da 2020-21 sezonu ilk hafta maçında karşılaşacak. İşte ilk 11'ler...

Avrupa futbolunun iki büyük takımı Liverpool ve Ajax, UEFA Şampiyonlar Ligi mücadelesinde bu akşam 3 puan mücadelesi verecek. Avrupa kupalarında Hollanda takımlarına rakip olduğu son 13 maçı kaybetmeyen Liverpool, son mağlubiyetini Ajax'tan aldı. Avrupa kupalarında İngiliz takımlarıyla oynadığı son altı maçın sadece birini kazanabilen Ajax, tek galibiyetini 2018-19 sezonu Şampiyonlar Ligi yarı finalinde Tottenham'a karşı aldı.

AJAX LIVERPOOL NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Avrupa Şampiyonlar Ligi 2020-21 sezonu 1. hafta maçında Hollanda takımı Ajax'ın konuğu, İngiltere Premier Lig'in son şampiyonu Liverpool olacak. 21 Ekim 2020 Çarşamba günü saat 22.00'de Johan Cruyff Arena'da başlayacak maç, Bein Sports 2 kanalından canlı yayınlanacak.

AJAX LIVERPOOL BEIN SPORTS MAÇ LİNKİ

UEFA ŞAMPİYONLAR LİGİ / D GRUBU 1. HAFTA

MAÇ: Ajax - Liverpool

STAT: Amsterdam Johan Cruyff Arena

TARİH: 21 Ekim 2020 Çarşamba günü

SAAT: 22.00

YAYIN: Bein Sports 2

HAKEMLER: Felix Brych, Mark Borsch, Stefan Lupp

AJAX LIVERPOOL HANGİ KANALDA, ŞİFRESİZ Mİ?

Roberto Firmino, Şampiyonlar Ligi'nde Liverpool formasıyla çıktığı 33 maçta 26 gole doğrudan katkı sağladı. Brezilyalı forvetin Kupa 1'de ilk maçına çıktığı 2017/18'den bu yana hem 10'dan fazla gol atan, hem de 10'dan fazla asist yapan tek isim Kylian Mbappe.

Klaas Jan Huntelaar, Liverpool karşısında görev alması halinde 37 yaşında Şampiyonlar Ligi maçına çıkan ikinci Ajax oyuncusu olacak. Şampiyonlar Ligi'nde ilk maçına çıktığı Eylül 2017'den bu yana İngiliz takımları adına en fazla gol atan isim, Liverpool forveti Muhammed Salah.

Ajax-Liverpool maçı bu akşam yayıncı kuruluş Bein Sports 2 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçı şifresiz izlemek isteyen taraftarlar; selcuk sports hd, netspor, iptv, justintv, taraftarium, jestyayin, fiisports, acestream, trgoals, sopcast gibi bazı illegal platformlardan maç linki arıyor. Fakat bu platformlardan 'Ajax Liverpool maçı izle'mek yasal değil ve suç unsuru içermektedir.

Bein Sports'un dijital platformu Bein Connect platformu üzerinden maçı internetten yasal olarak takip edebilirsiniz.

AJAX LIVERPOOL CANLI SKOR

Liverpool, Avrupa kupalarında Hollanda takımlarına konuk olduğu son altı maçı kaybetmedi ve bu karşılaşmaların dördünde kalesini gole kapattı. Şampiyonlar Ligi'nde oynadığı son yedi iç saha maçının dördünü kaybeden Ajax, bu mağlubiyetlerden ikisini İngiltere temsilcilerinden aldı.

Şampiyonlar Ligi'nde çıktığı son iki karşılaşmayı kaybeden Liverpool, Kasım 2014'ten bu yana üç maçlık bir seri yaşamıyor. 2018/19 sezonunun başından bu yana en fazla Şampiyonlar Ligi golüne doğrudan katkı sağlayan Ajax oyuncusu Dusan Tadic.

MUHTEMEL İLK 11'LER

AJAX

Onana
Mazraoui
Schuurs
Blind
Tagliafico
Klaassen
Gravenberch
Neres
Kudus
Tadic
Traore

LIVERPOOL

Adrian
Alexander-Arnold
Matip
Van Dijk
Robertson
Fabinho
Henderson
Thiago
Mane
Salah
Firmino

MAÇ ÖNCESİ NOTLAR

* Ajax ile Liverpool en son 1966-67 Şampiyon Kulüpler Kupası son 16 turunda eşleşmiş ve Hollanda ekibi rakibini elemeyi başarmıştı (toplam 7-3).

* Avrupa kupalarında Hollanda takımlarına rakip olduğu son 13 maçı kaybetmeyen Liverpool (8G 5B), son mağlubiyetini Ajax'tan aldı (Aralık 1966'da 1-5).

* Avrupa kupalarında İngiliz takımlarıyla oynadığı son altı maçın sadece birini kazanabilen Ajax (2B 3M), tek galibiyetini 2018-19 Şampiyonlar Ligi yarı finalinde Tottenham'a karşı aldı (1-0).

* Liverpool, Avrupa kupalarında Hollanda takımlarına konuk olduğu son altı maçı kaybetmedi ve bu karşılaşmaların dördünde kalesini gole kapattı (3G 3B).

* Şampiyonlar Ligi'nde oynadığı son yedi iç saha maçının dördünü kaybeden Ajax (1G 2B), bu mağlubiyetlerden ikisini İngiltere temsilcilerinden aldı (2-3 vs Tottenham & 0-1 vs Chelsea).

UEFA ŞAMPİYONLAR LİGİ 1. HAFTA MAÇ PROGRAMI

20 Ekim 2020 Salı:

Zenit 1 - 2 Club Brugge

Dinamo Kiev 0 - 2 Juventus

Rennes 1 - 1 Krasnodar

Chelsea 0 - 0 Sevilla

Lazio 3 - 1 Borussia Dortmund

Barcelona 5 - 1 Ferencvaros

Paris Saint Germain 1 - 2 Manchester United

Leipzig 2 - 0 Başakşehir

21 Ekim 2020 Çarşamba:

19.55 Salzburg (Avusturya) - Lokomotiv Moskova (Rusya)

19.55 Real Madrid (İspanya) - Shakhtar Donetsk (Ukrayna)

22.00 Bayern Münih (Almanya) - Atletico Madrid (İspanya)

22.00 Inter (İtalya) - Borussia Mönchengladbach (Almanya)

22.00 Olympiakos (Yunanistan) - Olympique Marsilya (Fransa)

22.00 Manchester City (İngiltere) - Porto (Portekiz)

22.00 Ajax (Hollanda) - Liverpool (İngiltere)

22.00 Midtjylland (Danimarka) - Atalanta (İtalya)

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN