Logitech artık yok merhaba Logi!

Logitech artık yok
merhaba Logi!

Tanınmış aksesuar markalarından Logitech, marka ismini ve dolayısıyla logosunu değiştirdiğini açıkladı. Sürpriz gelişmenin detayları ve yeni logo burada…

Türkiye’nin en tanınmış teknolojik aksesuar markalarından İsviçre merkezli Logitech, marka adını ve dolayısıyla logosunu değiştirme kararı alındığını duyurdu. Şirket tarafından gerçekleştirilen resmi açıklamaya göre Logitech, bundan sonra “Logi” adıyla faaliyetlerini sürdürecek.

Gelişmenin arka planında ise şirketin yenilenme hamlesi öne çıkıyor. Şirketin en üst düzey isimlerinden Charlotte Johs, teknoloji (tech) her yerde ve gelecekte de tech zaten size birşey söylemeyecek diyerek isimdeki kısaltmanın arka planında yatan nedeni ifade etmiş oldu. Yani Johs’a göre marka isminden çıkarılan “tech” kısmı artık gereksizdi…

15-07/08/logi-product-teaser.jpg

Logi, yeni ürünlerine dair ilk işareti de verdi. Şirketin resmi blog’unda yer alan üstteki görselde Logi markalı ilk ürünün bir kısmı kamuoyuna sunuluyor. Öte yandan Logitech’in Logi markasına geçişinin çok da hızlı olmayacağı kaydediliyor. Teknoloji mağazalarında Logitech adıyla ürünler görülmeye devam edilecek. 

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN