LÖSEV Başkanı Üstün Ezer: 'LÖSANTE Hastanesi'ne helikopterimi bağışlayacağım' mesajı 1 Nisan şakası çıktı

LÖSEV Başkanı Üstün Ezer: 'LÖSANTE Hastanesi'ne helikopterimi bağışlayacağım' mesajı 1 Nisan şakası çıktı

LÖSEV Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Üstün Ezer, Twitter hesabından hayırsever bir insanın LÖSANTE Hastanesi'ne helikopterini bağışlayacağı duyurdu. Fakat Ezer'in büyük bir sevinçle açıkladığı mesajın daha sonra 1 Nisan şakası olduğu ortaya çıktı.

LÖSEV Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Üstün Ezer, Twitter hesabından hayırsever bir insanın LÖSANTE Hastanesi'ne helikopterini bağışlayacağı duyurdu. Fakat Ezer'in büyük bir sevinçle açıkladığı mesajın 1 Nisan şakası olduğu ortaya çıktı.

Ezer Twitter'dan önce "Günaydın, Bugün çok güzel bir haber aldık. Hayırsever bir insan, lösemili çocuklarımızın memleketlerinden Ankara'ya LÖSENTE Hastanemize izole ve mikrop kapmadan gelebilmeleri için helikopter bağışlayacakmış. Kendi çok kullanmıyormuş, pistimiz hazır" mesajını paylaştı.

Daha sonra Dr. Ezer, ikinci bir tweet atarak olayın aslında 1 Nisan şakası olduğunu öğrendiklerini duyurdu: "Sevgili gönül dostlarımız, Lösemili çocuklarımıza helikopter bağışı 1 Nisan şakasıymış. Olsun, çok sevinmiştik. Hepimize moral vermişti. Yerlerini bile hazırladık. Şimdi inanıyoruz ki çok zengin bir iş insanı veya hayırsever bir kişi bu sevinci yarıda bırakmaz ve gerekini yapar."

Şu zor günlerde yapılan 'eşek şakası' sosyal medyadan sert tepkilere neden olurken, Dr. Ezer son olarak şu açıklamayı yaptı: "Hepimizi büyük hayal kırıklığına uğratan bu tatsız şaka ile ilgili twitimi siliyorum. Biraz olsun sevinmiştik . Yine de bir yerden geleceğine, çocuklarımızın yeniden mutlu olacağına inanıyoruz."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN