Lüks araçla takla atan Tolgahan Sayışman ölümden döndü

Lüks araçla takla atan Tolgahan Sayışman ölümden döndü

Oyuncu Tolgahan Sayışman'ın geçtiğimiz günlerde ölümden döndüğü ortaya çıktı. İzmir dönüşü bir arkadaşının kullandığı lüks otomobilin içinde bulunan Sayışman'ı emniyet kemeri kurtardı.

Sevilen oyuncu Tolgahan Sayışman'ın 10 Ocak günü, İzmir'den dönerken bir arkadaşının kullandığı lüks otomobil ile kaza yaptığı öğrenildi. Yalova'nın Çiftliköy ilçesi Kılıç Kavşağı'nda meydana gelen kazada Sayışman ve arkadaşı ölümden döndü.

Tolgahan Sayışman, emniyet kemerinin takılı olması ve açılan hava yastığı sayesinde hafif sıyrıklarla atlattı.

tolgahansayisman-jpg1.jpg

Kaza, Çiftlikköy ilçesi Kılıç Kavşağı'nda 10 Ocak günü meydana geldi. Tolgahan Sayışman, bir iş görüşmesi için adının Tuncay olduğu öğrenilen arkadaşıyla birlikte kara yoluyla İzmir'e gitti.

İkili, Tuncay'ın kullandığı otomobil ile İstanbul'a dönmek için yola çıktı. Ancak önlerinde ilerleyen bir araç kaza yapınca Tuncay, otomobilin direksiyonunu kırdı. Kontrolden çıkan otomobil, takla attı. Kazadan Sayışman ile arkadaşı, emniyet kemerlerinin bağlı olması ve hava yastıklarının açılması sayesinde hafif sıyrıklarla kurtuldu.

tolgahansayisman-jpg2.jpg

Kaza yerinde bulunan trafik ekiplerinin yardımına koştuğu Sayışman ve arkadaşı, ambulansla hastaneye kaldırıldı. Otomobil ise kaza yerinden çekiciyle kaldırıldı.

Hastanede yapılan ilk müdahalenin ardından taburcu edilen oyuncu ve arkadaşının sağlık durumlarının iyi olduğu bildirildi.

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN