Mac için Office 2016 yayınlandı

Mac için Office 2016 yayınlandı

Mac için Office 2016, dört yıllık bekleyişten sonra kullanıma sunuldu. Word, Excel, PowerPoint Outlook ve OneNote için yeni özelliklere yakından bakın...

Bekleyiş sona erdi ve Mac için Office 2016 yayınlandı. En son 2011 yılında yayınlanan popüler ofis yazılımı uzun bir aradan sonra çeşitli değişiklik ve geliştirmelerle geldi.

Geçtiğimiz Mart ayında önizleme sürümü yayınlanan yazılımın final sürümü Word, Excel, PowerPoint, Outlook ve OneNote'ı içeriğinde barındırıyor. Ayrıca 1 TB’lık OneDrive bulut depolama alanı da kullanıcılara sunuluyor.

Mac için Office 2016, Windows sürümüne benzer özellikler taşıyor, ancak aynı zamanda Mac kullanıcılarına özgü bir dizi özelliği de sahip olduğu görülüyor. İşte bu özellikler arasında öne çıkanlar...

15-07/11/microsoft-office-mac.jpgYenilenen düzenleme, görüntüleme ve paylaşma araçları ile dikkat çeken Word, görsel eklemelere yönelik Format Object özelliğini de beraberinde getiriyor. Excel ise tamamen yeni bir arayüzle geliyor. E-mail uygulaması Outlook da ise takvim için hava durumu bilgisi, kategori senkronizasyonu, çevrimiçi arşiv desteği gibi yeni özelliklerle kullanıcılara sunuluyor.

Mac’e özel tam ekran görünümü, Multi-touch hareketleri gibi yetenekler öne çıkıyor. Bulut tabanlı senkronizasyon özelliği sayesinde ise diğer cihazlara kullanılan belgelere erişim sağlanıyor ve kalınan yerden devam edilebiliyor.

Mac için Office 2016, Eylül ayına kadar internet üzerinden çeşitli fiyatlarla edinilebilecek. Eylül ayında ise kutulu hali satışa çıkacak. 

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN