Maganda kurşunu kör etti!

Maganda kurşunu kör etti!

Sokakta çıkan kavgayı evinin penceresinden izleyen müzisyen Şahan Dinç, şehir magandasının tabancasından çıkan kurşunla sağ gözünü kaybetti. Dinç, son olarak Ahmet Selçuk İlkan'ın konserinde orkestrada yer almıştı. İşte, Şahan Dinç biyografisi...

Müzisyen ve şarkıcı Şahan Dinç, İstanbul Kurtuluş'ta evinin penceresinde maganda ateşinin hedefi oldu. Şair Ahmet Selçuk İlkan'a geçtiğimiz haftalarda Cumhurbaşkanlığı İstanbul Yeditepe Konseri'nde eşlik eden Şahan Dinç, evinin penceresindeyken bir maganda ateşinin sağ gözüne isabet etmesiyle kör oldu.

Menajeri Harun Akbulut, "Şahan Dinç, iki gün önce Kurtuluş'taki evinin önünde çıkan silahlı kavgayı duyunca evinin penceresinden bakıyor ve o anda pompalı tüfekten çıkan saçmalar arkadaşımızın yüzüne isabet ediyor. Prof. Dr. Cemil Taşcıoğlu Şehir Hastanesi'nde ameliyata alınan Şahan, sağ gözünü kaybetti ve gözüne protez takıldı. Yüzünde ve vücudundaki saçma parçaları çıkartılmış ama gözünün içindeki üç parça riskli olduğu için alınmamış. Pandemi süreci olduğu için hastane, evde olmasının daha sağlıklı olacağını söylemiş. Kendisi bugün çıktı ve evde bitkin, ağrılı yatıyor" dedi.

Hürriyet'te yer alan habere göre, silahlı kavga ile ilgili adli işlemleri de başlatacağı öğrenildi.

ŞAHAN DİNÇ KİMDİR?

Yaşamını 10 yıldır İstanbul'da sürdüren Şahan Dinç, aslen Edirnelidir. Ünlü sanatçı Ahmet Selçuk İlkan'ın vokalliğini yapan Şahan Dinç, uzun süredir müzik piyasasında faaliyet gösteriyor.

Çocuk yaşlardan itibaren müziğe ilgi duyan ve şarkı sözleri yazan Şahan Dinç, müzik hayatına bağlama çalarak başladı. İlk müzik grubunu lisede Edirne Ticaret Meslek Lisesi'nde kurdu. Ardından üniversite yıllarında da müzik grubu çalışmalarını sürdürdü. 

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN