Eskişehirsporlu efsane futbolcuya Dede'ye muhteşem jübile

Eskişehirsporlu efsane futbolcuya Dede'ye muhteşem jübile

Borussia Dortmund Kulübü, kariyerinin son 3 yılını Eskişehirspor'da geçiren Brezilyalı efsane Dede için görülmemiş bir jübile organizasyonu yaptı. 81 bin 359 biletli seyircinin izlediği maçta Dede, müthiş bir gol atarak herkesi büyüledi.Karşılaşma, Galatasaray'a transfer olan Grosskreutz'un da veda maçı oldu.

Futbol hayatının büyük bölümünü Borussia Dortmund'da geçiren Leonardo de Deus Santos (Dede) için, benzerine az rastlanan bir jübile maçı organize edildi.

Bir dönem Eskişehirspor forması da giyen Dede'nin futbola veda maçında 81 bin 359 biletli seyirci Signal Iduna Park'ı doldurdu. Karşılaşma, Galatasaray'a transfer olan Kevin Grosskreutz'un da veda maçı oldu. Maçta forma giyen Alman futbolcu, karşılaşma sonrasında bütün tribünleri dolaşıp veda etti. Grosskreutz, maç öncesinde Instagram'dan yayımladığı mesajda kendisi için özel bir tören düzenlenmemesini istemişti.

Borussia Dortmund'da 1998-2011 yılları arasında 13 yıl forma giyen Dede, 320 maçla Dortmund tarihinin en çok forma giyen oyuncularından biri.

Dede halen Eskişehirspor'da Teknik direktör Michael Skibbe'nin yardımcılığını yapıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN