Mahallemde koronavirüs vakası var mı? Mahalle mahalle corona virüs vakası sorgulama

Mahallemde koronavirüs vakası var mı? Mahalle mahalle corona virüs vakası sorgulama

Bölge bölge corona virüsü sorgulama sayfasına haberimizde yer verdik... Sağlık Bakanlığı, Türkiye geneli corona virüs (covid-19) yoğunluk haritasını açıkladı. Her akşam virüs salgınıyla ilgili son vefat ve vaka sayılarını kamuoyuyla paylaşan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, enfekte olma sayısına göre vakaların yoğunlaştığı il ve ilçe haritasını da basın toplantısında gösterdi. Peki, hangi il ilçe mahallede koronavirüs vakası var? Mahallemde corona virüs vakası var mı? İşte mahalle mahalle koronavirüs vaka sorgulama ekranı...

'Mahallemde koronavirüs vakası var mı?', 'Hangi il ilçe mahalle köyde corona virüs var?' sorularının yanıtları internette araştırılıyor. 'İl ilçe mahalle sokak corona virüsü sorgulaması' yapmak için sayfamıza göz atabilirsiniz. Çin'in Vuhan kentinde 12 Aralık 2019 günü ortaya çıkan bugüne kadar dünya genelinde 110 binden fazla, ülkemizde ise 1100'den fazla insanın hayatını kaybetmesine neden olan corona virüs (kovid-19) tehlikesi henüz geçmiş değil... Her akşam kameralar karşısına geçerek son verileri kamuoyuyla paylaşan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, ülke genelinde vakaların yoğunlaştığı bölgeleri, il ve ilçe bazında harita üzerinde gösterdi. Üç büyük il İstanbul, Ankara ve İzmir'de yoğunlaşan vaka sayılarını, bulunduğunuz mahalle düzeyinde de görmeniz mümkün. 'Mahalleye göre corona virüs vakası sorgulama sayfası' detaylarını KARAR.com okurları için hazırladık...

MAHALLEMDE CORONA VİRÜS VAR MI?

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın açıkladığı Türkiye geneli koronavirüs yoğunluk haritasına göre, bulunduğunuz mahallede covid-19 vakası yoğunluğunu görebilirsiniz. Bunun için geomatic.org/koronavirus adresine girerek koronavirüs vaka yoğunluğuna bakmak istediğiniz ile, ilçeye, mahalleye, köye, sokağa yaklaşmanız yeterli.

İL-İLÇE-MAHALLE-SOKAK BAZINDA KORONAVİRÜS VAKASI OLUP OLMADIĞINI ÖĞRENMEK İÇİN TIKLAYIN

CORONA VİRÜSÜ TAKİP EDEBİLECEĞİNİZ CANLI HARİTALAR

Koronavirüs salgınını güncel olarak takip edebileceğiniz online haritalara gözatmak için BURAYA tıklayın.

5G TEKNOLOJİSİ CORONA VİRÜSÜN YAYILMASINI HIZLANDIRIYOR MU?

İngiltere'de corona virüsü (koronavirüsü) yaydığı iddiasıyla 5G bazı istasyonları kundaklanmaya başladı. 5G'nin virüsü yaydığı teorisi ilk olarak mart ayında alternatif tıpçı Amerikalı doktor Thomas Cowan tarafından ileri sürülmüştü. Yapılan bir araştırmaya göre de ABD'lilerin yüzde 29'u bu teoriye inanıyor. Peki, 5G gerçekten corona virüsü yayıyor mu? İlginç teoriyi okumak için BURAYA tıklayın.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN