10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İstanbul İl yönetim kurulu üyesi Malatyalı işadamı İzzet Gören, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı

Gören, mesajında basının halkın ortak sesi ve kamuoyunun vicdanı olduğunu dile getirerek, "Kamuoyu yararına fedakarca çalışan tüm basın mensuplarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü yürekten tebrik ediyorum" ifadesine yer verdi.MHP’li Gören’in mesajı şu şekilde:"Milletimizin gözü, kulağı ve dili olan, vatandaşlarımızın haber alma ve bilgi edinme ihtiyacının doğru biçimde karşılanmasına vesile olmuş gazetecilerimiz, ülkemizin demokratikleşme sürecine büyük katkı sunmaktadırlar. Zor şart ve imkanlar içerisinde milletimizi, ülke ve dünya gündeminden haberdar eden gazetecilerimiz, çok önemli bir görevi ifa etmektedirler. Tarafsız, özgür, ilkeli ve basın ahlak kurallarına uyan bir medyanın toplumsal kalkınmanın, gelişmenin sağlanmasında önemli yeri vardır. Çalışan gazetecilerimiz gece gündüz demeden memleketimiz ve ülkemiz için, haber yapıyorlar. Bu kutsal işlerinde vatandaşlarımıza haberleri ulaştırıyorlar. Bu kapsamda 10 Ocak Çalışan Gazeteciler gününü kutluyorum"

MALATYA/İHA


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN