4 büyüklerin belalısı Evkur Yeni Malatyaspor

4 büyüklerin belalısı Evkur Yeni Malatyaspor

Süper Lig’de ikinci sezonunu geçiren Evkur Yeni Malatyaspor 2 sezon içerisinde karşılaştığı 4 büyük takımdan da puan almayı başardı

10. sırada bitirdiği geçen sezon sahasında oynadığı maçlarda büyük takımların korkulu rüyası olan sarı-kırmızılılar, bu takımlar karşısında aldığı sonuçlarla ligin gidişatına az da olsa etki etmişti. Erol Bulut’un talebeleri geçen sezon Malatya’da oynadığı maçlarda Galatasaray’ı 2-1, Trabzonspor’u ise 1-0 mağlup ederken, Beşiktaş’la ise 0-0 berabere kalmıştı.Malatya temsilcisi, bu sezona ise 4 büyüklerden geçen sezon puan alamadığı tek takım olan Fenerbahçe’yi 1-0 yenerek başladı. Ligin 2. haftasında seyircisi önünde karşılaştığı Fenerbahçe’yi iyi oyunla 1-0 yenen sarı-kırmızılılar, böylelikle 2 sezon içerisinde 4 büyük takımın tamamından puan almayı başarmış oldu.Evkur Yeni Malatyaspor, Süper Lig’in 5. haftasında deplasmanda karşılaşacağı Beşiktaş’tan da puan alarak bu istatistiklere bir yenisini daha eklemek istiyor.

MALATYA/İHA

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN