Adil Gevrek transferleri bitirmek için İngiltere’ye gitti

Adil Gevrek transferleri bitirmek için İngiltere’ye gitti

Hücum bölgesi için aradığı ismi İngiliz ekibi Fulham’da bulan Evkur Yeni Malatyaspor, Aboubakar Kamara ile anlaşma sağlarken, Neeskens Kebano transferini de bitirmek için yoğun bir mesai harcıyor

Sarı-kırmızılı kulübün başkanı Adil Gevrek’in, söz konusu transferleri sonlandırmak için İngiltere’ye gittiği belirtildi.E. Yeni Malatyaspor, hücum bölgesini güçlendirmek için çalışmalarını sürdürüyor. Sarı-kırmızılılar, İngiltere’de Fulham forması giyen Aboubakar Kamara ile anlaşma sağlarken, Neeskens Kebano transferini de tamamlamak için görüşmelerini sürdürüyor.Khalid Boutaib’in devre arasında Mısır ekibi Zamalek’e transferinin ardından hücum bölgesi için arayışlarını sürdüren E. Yeni Malatyaspor, aradığını İngiltere’de buldu. Sarı-kırmızılılar, on numara pozisyonu için Neeskens Kebano, forvet mevkii içinse Aboubakar Kamara’yı kadrosuna katmak istiyor. Aboubakar Kamara ile anlaşma sağlayan yönetim, Neeskens Kebano’nun transferini de kısa sürede bitirmeyi planlıyor.Bu arada Başkan Adil Gevrek’in Kebano ve Aboubakar transferlerini bitirmek için İngiltere’ye gittiği belirtildi.7 Mart 1995 Fransa doğumlu olan 1,77 metre boyundaki santrfor Aboubakar Kamara’nın Fulham ile 30 Haziran 2021 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor. Monaco, KV Kortrijk, SC Amiens takımlarının da formalarını giyen Kamara, Premier Lig’de bu sezon 13 karşılaşmada 687 dakika görev aldı ve 3 gol kaydetti. İngiltere EFL Cup 2 maçta 2 gol atan Fransız golcü, santrfor olarak çıktığı 53 karşılaşmada 17 gol, 5 asistlik performans gösterdi. Kamara, sağ kanat oynadığı 16 karşılaşmada ise 5 gol atma başarısı gösterdi.27 yaşındaki Neeskens Kebano ise 10 numara pozisyonunda oynuyor. Kongo uyruklu Fransız oyuncu, 1,70 metre boyunda. Fulham ile sezon sonuna kadar sözleşmesi bulunan Neeskens Kebano, Paris Saint-Germain, SM Caen, KRC Genk ve RSC Charleroi takımlarının formalarını giydi. Kebano, Fransa U17, U18, U19 ve U20 Milli Takımları’nda oynadıktan sonra 2014 yılında Demokratik Kongo Cumhuriyeti Milli Takımı’nın formasını giydi.

MALATYA/İHA



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN