Akçadağ’dan Mehmetçiğe tam destek

Akçadağ’dan Mehmetçiğe tam destek

Malatya’nın Akçadağ ilçesi’nde muhtarlar, Türk Silahlı Kuvvetleri’nin (TSK) Fırat’ın doğusuna yönelik başlattığı ’Barış Pınarı Harekatı’ tam destek verdi

Mehmetçiğe destek olmak için Akçadağ Muhtarlar Derneği Başkanı Eyüp Gönültaş beraberinde bazı Mahalle Muhtarları ile birlikte Akçadağ ilçe Jandarma Komutanlığı ile Emniyet Müdürlüğü’ne moral ziyareti gerçekleştirildi. Ziyarette kısa bir konuşma yapan Gönültaş, "Devletimizin Suriye’nin kuzeyinde güvenli bölge oluşturmak ve ülkemizi tehdit eden terör unsurlarını kaynağında yok etmek için yapacağı operasyonu sonuna kadar destekliyoruz.Kahraman ordumuza Barış Pınarı Harekatı başta olmak üzere karada, denizde, havada muvaffakiyetler diliyoruz. Onlar bizim yüreğimizden çıkmış en değerli varlıklarımızdır.Hareket kapsamında şehit olan askerlerimize Allah’tan rahmet; aileleri, Türk Silahlı Kuvvetleri ve milletimize başsağlığı, gazilerimize acil şifalar dileriz.Ne Mutlu Türküm diyene" diye konuştu.

MALATYA/İHA


(FOTOĞRAF)



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN