Güneşli havayı fırsat bilen Malatyalılar Tabiat Parkına koştu

Güneşli havayı fırsat bilen Malatyalılar Tabiat Parkına koştu

Son günlerde artan hava sıcaklığını fırsat bilen Malatyalılar, hafta sonunda güneşli havanın tadını piknik alanlarında çıkardı

Malatya’da güneşli hava etkili olmaya başladı. Artan hava sıcaklığını ve güneşli havayı fırsat bilen Malatyalılar, Turgut Özal Tabiat Parkı olmak üzere piknik alanlarına akın etti.Aileleriyle mangal yaparak hafta sonunu değerlendiren Malatyalılar, Tabiat Parkı içinde bu yıl hizmete giren hayvanat bahçesini de gezerek vakit geçirdi. Vatandaşlar çetin geçen kış mevsiminin ardından güneşli havanın tadını aileleriyle birlikte piknik yaparak ve hayvanat bahçesini gezerek geçirmek istediklerini söylediler.Öte yandan hava sıcaklığının yavaş yavaş yükselmesi tahmin edilen Malatya’da Tabiat Parkı ve hayvanat bahçesine ziyaretçi sayısının her geçen gün artması bekleniyor.

MALATYA/İHA

(FOTOĞRAF)



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN